https://www.keziszerszamgep.hu www.hillerkft.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod!

Ön itt jár: > Kezdőlap >

RÓLUNK

Rólunk

5 meggyőző érv, hogy miért a mi termékeinket vásárolják, miért a mi szolgáltatásainkat vegyék igénybe, miért választanak minket a beszerzők és a végfelhasználók?

1. Mert a minőségi termékeket gyártó cégek termékeit, mind a kis és nagyvállalatok, vállalkozók, barkácsolók és egyéb tevékenységeket folytatók részére ajánljuk.

2. Mert a termékek, melyeket árusítunk a fa- és fémiparban, a kőzetmegmunkálásban, az épületgépészeti szerelőiparban, az autókozmetika és fényezőiparban valamint más egyéb speciális területeken is bizonyították kiváló minőségüket, használhatóságukat.

3. Mert szerviz-tevékenységünkkel megszerzett folyamatos tapasztalatunkkal, műszaki ismeretünkkel segítjük ügyfeleinket a jó minőségű, a tevékenységi körüknek leginkább megfelelő kéziszerszámgépek és azok tartozékainak kiválasztásában.

4. Mert abban az esetben javasoljuk a Magyarországon forgalomba került kéziszerszámgépek javítását, ha azok várható költsége nem haladja meg az új gép árának 30%-át.

5. Mert garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára és a beépített gyári új alkatrészekre, a törvény által előírt ideig.

Mert jelszavunk: Jót jó áron! Udvarias kiszolgálással a vevőért!