https://www.keziszerszamgep.hu www.hillerkft.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod!

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

KÉRDÉSEK

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Raktáron lévő termék​​ esetében a várható szállítási idő 2-5 munkanap. Raktárhiányos termék esetében ez a​ kiszállítási​ idő​ több időt vesz igénybe, ezért e-mail formájában jelezzük a várható szállítási időt.​​​ A kiszállítás előtt​ minden esetben egy​ e-mail​ formájában​ értesítü​n​k​,​ majd a szállító cég SMS-ben is értesít a várható érkezésről.

Átvehetem-e személyesen a megrendelt terméket?

Személyes átvételre is van lehetőség üzletünkben 8000. Székesfehérvár, Szent Gellért u. 10.

Mi a teendő „Banki előreutalásos” fizetési mód esetén?

A megrendelést követően küldünk egy díjbekérőt a megadott e-mail címedre az utaláshoz szükséges adatokkal. A 14:00-ig indított átutalás a következő munkanapon kerül feldolgozásra rendszerünkben, ezután tudjuk kiszállítani megrendelés​edet.​ ​​A kiszállítás előtt​ minden esetben egy​ e-mail​ formájában​ értesítü​n​k​,​ majd a szállító cég SMS-ben​ is​ értesít a várható érkezésről.

Több terméket rendeltem, egyszerre kapom meg?

Igen, ​természetesen a lehető legköltséghatékonyabban küldjük, ​egy csomagban, egy szállítási díjjal. Amennyiben valamelyik termék nincs a raktárunkban, annak beérkezése után szállítjuk a teljes megrendelést e-mailben jelezzük mikorra várható a termék.

Mi a teendő, ha sérülten érkezik a csomag?

Átvétel előtt minden esetben győződjél meg a csomag sértetlenségéről. Aláírásoddal igazolhatod, hogy sértetlenül vetted át a csomagot. Az átvételt követően Te vagy a felelős a termékért.

Mi történik, ha nem talál otthon a futár?

Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, a rendeléskor megadott telefonszámon keresni fog. 2 egymást követő sikertelen kézbesítés után a futár hagy egy értesítőt, amivel a helyi postán​ még​ ​5 munkanapig ​átvehető a csomag​​.

Keresés